0015_the-great-belt-bridge-denmark

Vermogensbeheer

Wij geloven in spreiding van vermogen, met één partij die de regie houdt. Zo krijgt u meer zekerheid en houdt u controle. Iedere cliënt is anders en verlangt van ons een persoonlijke advisering en maatwerkoplossingen. Voorwaarde voor goede langdurige resultaten is een gedisciplineerd beleggingsbeleid. Wij hanteren een wereldwijde spreiding met gespecialiseerde fondsbeheerders en kostenefficiënte indexproducten.

U zoekt

Oplossingen op maat

Providence Capital werkt niet met standaard risicoprofielen maar levert maatwerk voor een beperkte groep cliënten.

Uitbesteden

U wilt uw tijd liever aan andere dingen besteden en bent op zoek naar professioneel beheer van uw vermogen.

Inzicht

Voor goed inzicht in uw beleggingen hebben wij ons eigen, flexibele rapportagesysteem, waarbij u kunt kiezen uit beperkte of uitgebreide rapportages.

Continuiteit

Ons investment-team werkt al meer dan 20 jaar samen en daardoor bent u verzekerd van een vast team van adviseurs.

Hoe doen wij dat?

Objectief & onafhankelijk. Geen eigen beleggingsproducten- of fondsen. Geen enkele financiële organisatie heeft op alle terreinen de beste beheerders in dienst. Wij maken daarom uitsluitend gebruik van fondsen van de beste externe actieve beheerders en indexfondsen. Spreiding, stabiliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn daarbij onze ankers.

Multi-strategie

Diversificatie, inclusief illiquide beleggingen, is een free lunch. Spreiding over meerdere vermogensklassen is daarom een voorwaarde voor verantwoord beheer.

Multi-manager

Dankzij onze schaalgrootte en jarenlange ervaring bij en met toonaangevende spelers, hebben wij wereldwijd toegang tot de beste fondsbeheerders.

Risicobeheer

Risicobeheer staat centraal in ons denken en maakt integraal onderdeel uit van het vermogensbeheerproces.

Verantwoord beleggen

Verantwoord beleggen voegt waarde toe en is een kernonderdeel van ons beleggingsbeleid. Specifieke wensen kunnen wij implementeren.

Heeft u interesse?

Wij bieden vermogensbeheer aan bij een vermogen vanaf € 5 miljoen.
Neem contact met ons op.


info@providencecapital.eu +31(0)35-6926750

Abonneer op onze nieuwsbrief

Hierbij verstrek ik u mijn e-mailadres zodat u met mij eenmaal per maand de nieuwsbrief kan mailen. Dit is het enige doel waarvoor mijn gegevens worden gebruikt door Providence Capital. Ik ben mij ervan bewust dat ik op elk moment mijn inschrijving ongedaan kan maken door me af te melden via de link in de nieuwsbrief of door het sturen van een bericht aan info@providencecapital.eu. Providence Capital zal mijn gegevens verwijderen na ontvangst van mijn uitschrijving.