Providence Capital

Wereldwijd beleggen vraagt om regie dichtbij

Alternative investments

Wij geloven in maatwerk voor iedere cliënt. Uw investeringsbeslissingen zijn gebaseerd op uw risico-/rendementsprofiel, waarbij u toegang heeft tot best-in-class investeringsmogelijkheden wereldwijd. Wij ondersteunen u gedurende de looptijd van de investering, van selectie tot en met exit en in speciale situaties.

U zoekt

Oplossingen op maat

Uw wensen en het risico/rendementsprofiel staan centraal voor maatwerk voor een beperkte groep cliënten.

Zorgvuldige begeleiding

Het hele traject van fonds-/manager-selectie, due diligence, investeringsbeslissing, monitoring, exit en speciale situaties.

Toegang tot best-in-class fondsen

Toegang tot gespecialiseerde durfkapitaal managers wereldwijd, in alle sectoren en niches.

Strategisch advies

Begeleiding voor opstellen van lange-termijn-doelstellingen, investeringsstrategie en allocatie, inclusief periodieke evaluatie.

Hoe doen we dat?

Wij zijn uw ogen en oren in de wereldwijde markt. Volgen marktontwikkelingen op de voet en identificeren investeringsmogelijkheden van hoge kwaliteit. Zetten dat, indien gewenst, voor u om in een gebalanceerde investeringsportefeuille. En monitoren de performance van uw investeringen proactief.

Verantwoord investeren

Verantwoord investeren voegt waarde toe en is een kernonderdeel van de investeringsbeslissingen. Specifieke wensen kunnen wij implementeren.

Advies en coördinatie

Op basis van uw doelstellingen en risico-/rendementsprofiel bouwen wij een gebalanceerde en gediversifieerde portefeuille op.

Diep en breed netwerk

Wij staan dagelijks in contact met gevestigde en opkomende durfkapitalisten en volgen marktontwikkelingen en trends op de voet.

Risicobeheer

Risicobeheer staat centraal bij ons en vormt een onlosmakelijk onderdeel van de manager-/fondsselectie, due diligence en monitoring beleid.

Heeft u interesse?

Neem contact met ons op