Providence Capital

Fake Column

trump-bouwt-muur

Jammer, zeg, nee, dat wist ik niet. Hoe heeft ie die hersenschade opgelopen?

Nou kijk, zijn vader zat in het vastgoed en die liet hem keer op keer tegen een muur oplopen. Nooit was er een deal goed, altijd was er wel iets te mekkeren.

Ontzettend jammer eigenlijk, voor rupsje nooitgenoeg.

Hij komt dus eigenlijk uit een verkeerd milieu, zeg je?

Nou, milieu, milieu, dat klinkt wat ongelukkig, nee, die vraag zou ik zeker ontkennen. Ik vind dat meer kolen op de molen voor diegenen die zijn laatste tweet met zijn visie op ‘covfevev’ niet zo snel begrepen.

Dan even over die muur: is zijn Duitse achtergrond hierbij niet een beetje lastig, denk je?

Wat je zegt. Very Bad. Weer die muur als Leitmotiv. Dat heeft de familie vast goed geen gedaan. Het zou een indrukwekkend project geweest zijn, maar het bleek helaas een gemiste deal, ze hadden toen immers de oversteek al lang gemaakt. Zonde.

Dus hij grijpt nu elke kans om zelf eens een flinke muur te bouwen?

Zo is het. Nu zit ie helemaal gemetseld en heeft ie inmiddels muren opgeworpen tegen zo ongeveer alle vroegere bondgenoten. Alleen de Russen hebben nog een eigen toegangspoortje, maar goed, die financieren dan ook dat vastgoedproject en installeren de microfoons.

Wordt het wel de Greatest Wall ever, denk je?

Laten we het hopen, maar dan heeft ie nog wel even te gaan en uiteindelijk kopiëren de Chinezen zijn vinding natuurlijk schaamteloos en bouwen een nog grotere ‘fake version’. Zeker weten dat hij die import gaat verbieden straks.

Maar eigenlijk kan ie het gewoon niet helpen, zeg je. Er zit gewoon een draadje los?

Genau. Leider, schade.