Family Office in de praktijk

Antwoorden op maat

Alles begint bij uw situatie. Vanuit daar bouwen we aan een oplossing die helemaal op u is toegesneden. Op basis van operationele werkzaamheden en ondersteuning bieden wij vervolgens inzicht en continuïteit. U bent wellicht ooit aan bepaalde zaken rondom uw vermogen begonnen, maar heeft het nooit afgemaakt. Wij helpen u daarbij!

Ondersteuning bij verschillende werkzaamheden

Financiële administratie

Een vermogen brengt een uitgebreide financiële administratie met zich mee. Dat is onaangenaam, maar helaas niet te vermijden. Onze family office kan u ontzorgen. Wij kunnen uw volledige financiële (privé en/of BV) administratie dagelijks bijhouden. We maken de jaarrekening op, de publicatiestukken en zorgen voor notulen. Tevens kunnen wij het totale inkomende en uitgaande betalingsverkeer voor u uitvoeren, als u dat zou willen.

Vermogensrapportage

Grotere vermogens zijn meestal gespreid over meerdere investeringen en banken. Een goed overzicht, geeft inzicht en helpt u met het maken van keuzes. Wij maken een geconsolideerd overzicht waarin alle vermogensbestandsdelen en geldstromen worden opgenomen.

Filantropie

We zien dat families en bestuurders steeds meer op een  gestructureerde wijze nadenken over filantropie. Overweegt u het oprichten van een eigen vermogensfonds? Wij hebben ervaringen met verschillende vermogensfondsen, brancheorganisaties en diverse kenniscentra op het gebied van filantropie.

Aangiftes voorbereiden

We kunnen alle relevante informatie voorbereiden en doorsturen naar uw fiscalist. Dit doen we op een geordende manier, zodat uw fiscalist gelijk aan de slag kan.

Coördinatie

We zijn spin in het web voor al uw adviseurs.  We regelen letterlijk alle financieel gerelateerd zaken die u uitgevoerd wilt hebben.

Digitaal archief

We bieden u een beveiligde toegang tot uw documenten, zo bouwt u een eigen digitaal archief op. Deze informatie kunt u ook op een veilige manier delen met uw familie of adviseurs.

 


Abonneer op onze nieuwsbrief

Hierbij verstrek ik u mijn e-mailadres zodat u met mij eenmaal per maand de nieuwsbrief kan mailen. Dit is het enige doel waarvoor mijn gegevens worden gebruikt door Providence Capital. Ik ben mij ervan bewust dat ik op elk moment mijn inschrijving ongedaan kan maken door me af te melden via de link in de nieuwsbrief of door het sturen van een bericht aan info@providencecapital.eu. Providence Capital zal mijn gegevens verwijderen na ontvangst van mijn uitschrijving.