Casus Meneer K

Een van onze cliënten is recent weduwnaar geworden. Samen met zijn kinderen en kleinkinderen heeft hij een vermogen geërfd. Er is sprake van een privévermogen en een aantal BV’s.

Vraag

“Ik was op zoek naar iemand met kennis van zaken, die me kon helpen overzicht te scheppen in de financiële situatie. Ik had een aanbeveling van iemand die ik vertrouwde. Ik ben langsgegaan en dat gesprek verliep heel prettig.”

Oplossing

“Ze hebben de totale erfenis in kaart gebracht en de verdeling daarvan. Ook de erfbelasting hebben ze voorbereid. Verder doen ze de financiële administratie. Aangiftes belastingen, jaarrekeningen opstellen. In de samenwerking doe ik veel zelf.  Mijn kinderen en kleinkinderen zijn daarin mijn steun en toeverlaat. Ze geven advies; pap, heb je dat al geregeld? Het helpt dat ze bij Providence Capital heel adequaat zijn. Geen onzin. Geen lange verhalen. Ze doen wat ze beloven. Ze hebben overzicht gecreëerd en dan wordt het eenvoudig. Nu heb ik het allemaal op het netvlies en kan ik zeggen: zo gaan we het doen.”

Heeft u interesse?

Neem contact met ons op.


info@providencecapital.eu +31(0)35-6926750

Abonneer op onze nieuwsbrief

Hierbij verstrek ik u mijn e-mailadres zodat u met mij eenmaal per maand de nieuwsbrief kan mailen. Dit is het enige doel waarvoor mijn gegevens worden gebruikt door Providence Capital. Ik ben mij ervan bewust dat ik op elk moment mijn inschrijving ongedaan kan maken door me af te melden via de link in de nieuwsbrief of door het sturen van een bericht aan info@providencecapital.eu. Providence Capital zal mijn gegevens verwijderen na ontvangst van mijn uitschrijving.