Casus Familie H

Het familiebedrijf is verkocht om zo meer groeipotentieel en mogelijkheden voor het bedrijf te scheppen. Met de verkoop is een vermogen vrij gekomen. De familieleden hadden hun eigen werkzaamheden en wilden zich in eerste instantie niet dagelijks bezig gaan houden met het vermogen.

Vraag

“We zochten een partner die past bij ons, bij onze familie en filosofie. Als je over een vermogen praat moet je het gevoel hebben dat er met je mee wordt gedacht. We hebben wel nagedacht over een eigen family office, maar er zijn allerlei redenen om dat niet te doen. Belangrijkste is dat het lastig is professionaliteit te borgen als je een of twee mensen zelf op kantoor hebt zitten.”

Oplossing

“We zijn begonnen met vermogensbeheer. Hebben samen met Providence Capital de hele beleggingskant ingericht. Daarna volgde de family office kant. De administratie, zorgen dat dingen op orde zijn. Nu hebben we professionaliteit, maar ook integriteit, betrokkenheid en korte lijnen. Het beste van twee werelden. We werken heel nauw samen, waardoor de betrokken mensen goed van alles op de hoogte zijn. We blijven als familie graag betrokken, maar stel we vallen een half jaar weg, dan loopt dat vlekkeloos door. En als we weer meer tijd hebben dan kan dat ook. Op maat en flexibel. Alsof we ons eigen family office hebben.”

Heeft u interesse?

Neem contact met ons op.


info@providencecapital.eu +31(0)35 6926 750

Abonneer op onze nieuwsbrief

Hierbij verstrek ik u mijn e-mailadres zodat u met mij eenmaal per maand de nieuwsbrief kan mailen. Dit is het enige doel waarvoor mijn gegevens worden gebruikt door Providence Capital. Ik ben mij ervan bewust dat ik op elk moment mijn inschrijving ongedaan kan maken door me af te melden via de link in de nieuwsbrief of door het sturen van een bericht aan info@providencecapital.eu. Providence Capital zal mijn gegevens verwijderen na ontvangst van mijn uitschrijving.