--}}

2018 Familievermogen ePDF

cover_colofon_familievermogen_150x230mm_cvi

Providence Capital is een onafhankelijk Multi-family office. Maatwerk en een hoog serviceniveau staan voorop bij particulieren, families en stichtingen, die door 20 professionals worden bijgestaan.

Naast vermogensbeheer en strategisch advies biedt  het Family Office oplossingen op maat, van administratieve diensten tot het waarborgen van privacy. Op elk vraagstuk biedt het Family Office een antwoord op maat.

Familievermogen 2018 is een vervolg op Familievermogen 2017. Geschreven door 30 experts die een reeks vraagstukken behandelen rondom het aansturen van een vermogen.

Name *

Email *

Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het downloaden van de ePDF en zullen nooit aan derden worden doorgegeven.

 

Abonneer op onze nieuwsbrief

Hierbij verstrek ik u mijn e-mailadres zodat u met mij eenmaal per maand de nieuwsbrief kan mailen. Dit is het enige doel waarvoor mijn gegevens worden gebruikt door Providence Capital. Ik ben mij ervan bewust dat ik op elk moment mijn inschrijving ongedaan kan maken door me af te melden via de link in de nieuwsbrief of door het sturen van een bericht aan info@providencecapital.eu. Providence Capital zal mijn gegevens verwijderen na ontvangst van mijn uitschrijving.