Afbeelding PRI

Hoge PRI Score Verantwoord Beleggingsbeleid Providence Capital

Hoe houdbaar is ons verantwoord beleggingsbeleid en dan vooral ten opzichte van de rest van de vermogensbeheerders?

En met houdbaar doelen we dan vooral op de jaarlijkse toets van de PRI die we ondergaan. Hoe monitoren wij die Environmental, Social en Governance issues bij de fondsen en de bedrijven, waar we via diverse fondsen in belegd zijn?

Hieronder ziet u onze scores, zoals vastgesteld in het PRI Assessment Report van afgelopen jaar. Al met al hoeven we ons niet te schamen. Op vrijwel elk terrein doen we het beter dan de concurrentie.

Dit betekent niet dat we nu achterover kunnen leunen.

Mocht u vragen hebben over het verantwoord beleggingsbeleid, dan kunt u contact opnemen met Ivo Jenniskens, ij@pcnv.nl of 035-6926745.

Terug naar overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief

Hierbij verstrek ik u mijn e-mailadres zodat u met mij eenmaal per maand de nieuwsbrief kan mailen. Dit is het enige doel waarvoor mijn gegevens worden gebruikt door Providence Capital. Ik ben mij ervan bewust dat ik op elk moment mijn inschrijving ongedaan kan maken door me af te melden via de link in de nieuwsbrief of door het sturen van een bericht aan info@providencecapital.eu. Providence Capital zal mijn gegevens verwijderen na ontvangst van mijn uitschrijving.